Op zoek naar podotherapie Veghel?

Goessens Podologie

Al een tijdje op zoek naar een podotherapie Veghel dan zoek niet verder. Door middel van podologische zolen wordt je geholpen om je spieren te corrigeren, zodat je voet en beenhoudingsklachten in de lies, heup en rugklachten ook voor sportblessures. Voetklachten gaan meestal niet vanzelf over. Je voeten zijn nu eenmaal het fundament je lichaam je loopt staat en beweegt daarop daarom is het belangrijk om deze in een goede staat te hebben. Want gezonde voeten zorgen voor een plezieriger leven daarom is het belangrijk om dit soms te laten checken door een podotherapeut.

podotherapie Veghel

Wat doet een podoloog?

Een register podoloog kan je helpen met verschillende behandelingen als je klachten aan je voeten hebt maar wat kan een podotherapie Veghel daar dan meer helpen. Bij behandelingen pijn aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug bevatten onder andere: 

  • Herkennen en behandelen van voetgerelateerde aandoeningen in het houdings- en bewegingsapparaat.
  • Het aanmeten van podotherapeutische zolen
  • Instrumentele behandelingen
  • Schoenadvies en voorlichting om klachten te voorkomen of verminderen

Mensen met voet- en rugklachten van algemene aarde en in verband met reuma, diabetes, mellitus en perifere neuropathie behoren ook tot de doelgroep van de voetspecialisten. Er is ook nog een verschil tussen een podoloog en een podotherapeut het grootste verschil hier tussen is de opleiding die je hiervoor moet doen. Een podoloog is iemand die namelijk gespecialiseerd is in het onderzoeken en het behandelen van voeten een podotherapeut doet hetzelfde alleen heeft een hogere opleiding afgerond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *