Met witte tanden heb je een stralende glimlach

beste mondwater

Om je mond goed te verzorgen kun je allerlei producten in huis halen zoals tandpasta, mondwater, gel, pastilles enzovoort. Heb je te maken met diverse mondproblemen zoals bijvoorbeeld een droge mond, amandelstenen of niet al te witte tanden waar ook nog eens de nodige aanslag of vlekjes op zitten? Kijk dan of je een mondverzorgingsproduct kunt vinden waarmee je niet alleen je klachten aanpakt maar tevens je tanden witter kunt maken.   

Zoek een product uit dat bij je past 

Er zijn diverse soorten van deze producten te koop waarbij je onder andere aan speciaal mondwater of een speciale tandpasta kunt denken en dat zijn slechts een paar voorbeelden. Kijk voordat je iets aanschaft goed rond wat er allemaal te koop is en kies iets dat jou handig en nuttig lijkt om te hebben. Probeer altijd producten te kopen die zo natuurlijk mogelijk zijn zodat je de minste kans hebt op bijwerkingen. Daar zit immers niemand op te wachten. Weet je niet goed wat te kiezen? Koop dan een compleet pakket zodat je in één keer alles in huis hebt voor witte tanden en een gezonde mond.   

Mondwater dat ook goed werkt bij irritaties 

Kies je voor mondwater? Dan is het mondwater Coco Chai van Dr. Brite zeker aan te raden als je er ook wittere tanden mee wilt krijgen. Het mondwater is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden en kan ook gebruikt worden als je ontstoken tandvlees hebt of last hebt van irritaties. Het mondwater werkt op basis van enkel natuurlijke grondstoffen en er zijn geen chemicaliën zoals sulfaten, parabenen of ftalaten aan toegevoegd.   

Coco Chai verzorgt de hele mond 

Omdat er in het beste mondwater kokosolie met zeezout zit worden daar je tanden witter van als je met regelmaat spoelt. Doordat er tevens glycerine en Aloë Vera in zit, wordt je mond verzacht en worden de klachten snel minder. Je mond wordt goed gehydrateerd waardoor je de vorming van schadelijke bacteriën tegen kunt gaan. Als je door het spoelen meer speeksel aanmaakt, wordt je mond vochtiger en daar houden bacteriën nu eenmaal niet van.   

Werkzame bestanddelen in het Oxyd8 mondwater 

Een ander mondwater van het merk Oxyd8 is het Healthy Smile mondwater. Dit mondwater bevat enkel effectieve en gezonde ingrediënten zodat het te allen tijde veilig gebruikt kan worden en je niet bang hoeft te zijn voor eventuele bijwerkingen. Het mondwater bevat een mix van fluoride, xylitol en natriumbicarbonaat die is toegevoegd aan de actieve zuurstof. Samen zorgen deze ingrediënten voor een goed gehydrateerde mond en bescherm je deze tegen gaatjes.  

Laat vlekken en verkleuringen snel verdwijnen 

De fluoride op zich zorgt ervoor dat je minder snel gaatjes krijgt maar ook dat je tanden witter worden als je regelmatig spoelt. Dit is natuurlijk belangrijk om goed te doen. De tanden worden er helder en gladder van en de vlekjes en aanslag die erop zitten verdwijnen snel zodat ook jij mooie witte tanden kunt laten zien als je lacht.   

Ook tandpoeder kan voor witte tanden zorgen 

Een mooi wit gebit kun je ook krijgen door je tanden te bleken. Wil je dit op een verantwoorde en veilige manier doen? Dan is het Uli Breiter Tandpoeder voor witte tanden daar bij uitstek geschikt voor. Met het tandpoeder dat alleen natuurlijke bestanddelen heeft, zorg je ervoor dat na een poosje tandplak, aanslag en verkleuringen verdwijnen en je tanden weer de oorspronkelijke witte kleur krijgen.   

Hoe gaat het tandpoeder te werk? 

Het poeder breng je heel eenvoudig op je tanden aan met een natte tandenborstel waar je dit op gedaan hebt. Poets daarna gewoon je tanden zoals je gewend bent en het poeder wordt netjes verdeeld. Het resultaat heeft wat tijd nodig en daarom is het belangrijk dat je de behandeling regelmatig herhaalt. Worden je tanden eenmaal witter, dan kun je ook minderen met het poeder maar helemaal ermee stoppen kan niet, want je gebit heeft wel onderhoud nodig om mooi wit te blijven.   

Bleken zonder troep 

Als je gevoelige tanden hebt dan is wellicht niet ieder middel even geschikt om je tanden mee te bleken en al helemaal niet als er chemicaliën aan toegevoegd zijn. Aan de gel in de Dr. Brite Whitening Pen zijn geen schadelijke stoffen toegevoegd zoals waterstofperoxide. Derhalve bijt het middel niet, laat geen chemische smaak na in de mond en laat het glazuur op de tanden intact. De natuurlijke bestanddelen zorgen ervoor dat je tanden toch binnen een week tijd al vier tinten witter kunnen zijn en dat de vlekjes en verkleuringen die erop zitten niet meer zichtbaar zijn.   

Flos en reinig voor witte tanden 

Is flossen iets dat je regelmatig doet? Zeker na het eten is dit aan te raden omdat er wel eens kleine restjes blijven zitten die je met de tandenborstel niet weg kunt poetsen. Met de Dentek Floss en Picks kun nagenoeg overal met de draad op een boogje of de tandenstoker komen zodat je gehele gebit goed gereinigd wordt. Leuke bijkomstigheid van dit middel is dat je er ook wittere tanden van krijgt. Daarnaast is het ook nog eens een ontzettend goede tongreiniger. De mond wordt daardoor frisser, ruikt naar mint en jij hebt je tong meteen ook verlost van schadelijke bacteriën die een slechte adem tot gevolg kunnen hebben.  

Tandpasta met een milde werking voor een gezond resultaat 

De meeste mensen zullen hun tanden poetsen met een witte tandpasta. Kies je echter voor een speciale tandpasta waar houtskool in verwerkt zit dan raad je het waarschijnlijk al: die is zwart. Dat kan even wat raar aandoen maar de kleur is heel natuurlijk in dit geval en heeft geen invloed op de werking van de tandpasta. Met de Mara Expert Houtskool Tandpasta voor witte tanden haal je een middel in huis dat een lage RDA-waarde heeft. Deze waarde geeft aan hoe hard een bepaalde tandpasta schuurt. Hoe lager deze is, hoe beter het voor je tandglazuur is. Aan deze tandpasta zijn geen chemische hulpstoffen toegevoegd zodat je te maken hebt met een natuurlijk product dat veilig gebruikt kan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *