Leuke ideeën voor op de foto

Tegenwoordig zijn selfies geen simpel concept meer. Er wordt verwacht dat het op leuke plekken wordt gemaakt en dat je hele instagram feed bij elkaar past. Dit vergt wel wat werk en kan soms voelen als een echte klus. Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Met wat simpele tips kom je al een heel eind. Of je nou met een staande passpiegel naar buiten loopt of dat je vriendinnen op de grond gaan liggen, van alles is mogelijk.

Props

Het is natuurlijk heel leuk om bepaalde spullen te gebruiken om leuke foto’s te maken. Je kan tegenwoordig ook googlen waar in de stad leuke plekken zijn voor een bepaalde achtergrond. Bijvoorbeeld muurschilderingen. Ook kan je een staande passpiegel mee de tuin in nemen en dan een selfie maken. Dit staat erg leuk op je feed en is weer eens wat anders dan alleen maar binnen zitten. Plus het natuurlijke licht zorgt voor een erg mooie foto. Dan moet je hem wel weer mee naar binnen sleuren. Maar het zal het eindresultaat zeker waard zijn.

Plekken

Het is ook heel leuk om op zoek te gaan naar cafeetjes en restaurantjes waar je leuke foto’s kan maken. Je kan ook googlen naar foto’s. Heel vaak hebben studentensteden ook speciale cafés waar ze eten maken die er heel mooi uitziet voor op je instagram. Ook kan je natuurlijk gewoon naar het strand of een park gaan. Zeker bij zonsopgang of ondergang kan je er hele mooie foto’s aan overhouden. Ook een pretpark is een perfecte plek voor leuke en originele foto’s. Dan moet je wel mensen meenemen die ook echt goede foto’s kunnen maken, en moet je niet bang zijn om te poseren met een publiek.

Waar je ook heengaat. Foto’s maken is hartstikke leuk. Zorg er dan wel voor dat je niet opeens op influencers in the wild terecht komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *