De voordelen van hue lights in een huis

Verlichting is een van de belangrijkste overwegingen als het gaat om interieurontwerp. Je wilt er zeker van zijn dat jouw huis op bepaalde plaatsen goed verlicht is en dat je op andere precies de juiste hoeveelheid licht heeft, maar in de loop der jaren hebben we ons beperkt tot een klein aantal kleuropties. We zijn ook relatief beperkt in termen van wat we kunnen doen met onze huislampen als ze aan, gedimd of uit zijn. Gelukkig is de verlichtingstechnologie geëvolueerd en hebben we nu een fantastisch assortiment slimme verlichtingssystemen waarmee we individuele lampen over de hele wereld kunnen bedienen via de verschillende compatibele slimme huisbedieningen zoals de Apple HomeKit, Google Home en Amazon Echo.

Bespaar geld

De meeste mensen hebben het huis verlaten, zijn naar hun werk gegaan en zijn naar huis teruggekeerd om te ontdekken dat ze een lamp in de slaapkamer hebben laten branden omdat ze haast hadden gemaakt of dat er misschien een licht in de badkamer was blijven branden. Met slimme verlichting als je je zelfs maar een beetje zorgen maakt dat je een licht hebt laten branden, kun je de app aangaan, het betreffende licht vinden en het uitschakelen met een simpele tik op het scherm. Als je de lichten de hele dag aan laat staan ​​wanneer ze niet nodig zijn, kan dit veel geld kosten aan elektriciteitsrekeningen – en stel je  eens voor hoeveel het zou kunnen zijn als je een week op vakantie bent! Sommige van de meest energiezuinige slimme gloeilampen zijn naar schatting ongeveer 80% efficiënter dan typische gloeilampen voor huishoudelijk gebruik, wat betekent dat je een aanzienlijke hoeveelheid geld kunt besparen wanneer je ze nodig hebt en wanneer je ze overal met internet uitschakelt toegang.

Kom in de feeststemming

Je bent niet langer gedwongen om een ​​witte of gekleurde gloeilamp te hebben. Slimme gloeilampen gebruiken LED’s die met de app op je telefoon of tablet kunnen worden aangepast, zodat ze van kleur kunnen veranderen wanneer je maar wilt. Als je een themafeest geeft, kun je de kleur van elk licht afzonderlijk aanpassen of het gevoel van een hele kamer veranderen als jij dat wilt, of je kunt de lampkleur veranderen om je een authentiek bioscoop- of voetbalveldgevoel te geven als je dat wilt – ga waar de stemming je brengt. Je kunt de lichten ook zo programmeren dat ze geleidelijk aan gaan als je dat wilt, zodat ze met het verstrijken van de tijd helderder worden. De Wi-Fi-verbonden bridge bestuurt het hele Philips Hue-systeem en je kunt maar liefst 50 individuele lampen en kleurconfiguraties tegelijk aansluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *