Bezoek het Ouwehands Dierenpark met korting

Het Ouwehands Dierenpark wil graag de bewondering voor de natuur gaan stimuleren. Ze willen proberen om de mensen tot nadenken te zetten en te handelen. Het Ouwehands Dierenpark wilt graag een uitgroei tot een toonaangevende organisatie. Met de Ouwehands Dierenpark korting kun je met alle dieren kennismaken. In het park is ook een Berenbos waar je doorheen kan wandelen. De kinderen kunnen zich uitleven in het Ravotaapia.

Panda’s in het Ouwehands Dierenpark

Bezoek je het Ouwehands Dierenpark? Dan zul je ongetwijfeld ook panda’s tegen komen in het Pandasia gebouw. De panda’s zijn een primeur van het park. Je zult de panda’s van heel dichtbij gaan ontmoeten. Als je het gebouw Pandasia binnen stapt zul je veel leren over de reuzenpanda’s. Je kunt voor het Ouwehands Dierenpark korting krijgen op het park. Dat maakt een dagje naar de panda’s kijken alleen maar leuker.

Het Gorilla Adventure in het Ouwehands Dierenpark

Maak kennis met de Gorilla’s. Dit kan slingerend op tien meter hoogte in Ouwehands Dierenpark. Verken de verblijven van de mensenapen die erg indrukwekkend zijn met de Ouwehands Dierenpark korting. Maak kennis met de ijsberen van dichtbij. Wist jij dat de ijsberen in 1,000,000 liter water kunnen zwemmen leven in een verblijf met rotsen? Maak zeker gebruik van de korting want je zult ogen te kort komen met een bezoek aan het Ouwehands Dierenpark.

Maak kennis met de Californische zeeleeuwen

Er leven Californische zeeleeuwen in het Ouwehands Dierenpark. Deze dieren zijn te bewonderen in het grote Blue Lagoon show. De show wordt dagelijks gehouden. De dieren maken een verhaal over de vier elementen. Vind jij het leuk om een show bij te wonen en nat gespetterd te worden? Dan kun je een ticket boeken met een Ouwehands Dierenpark korting.

Je uitleven in de Ravotaapia

In het Ouwehands Dierenpark is er een overdekte speeljungle voor kinderen tot 12 jaar. In de overdekte speeljungle zullen de kinderen alles te weten komen over hun favoriete dieren. Voor de kleinere kinderen is er een speciaal gedeelte. In de Afrikaanse speelsafari maak je kennis met Afrikaanse dieren en kun je lekker klimmen. Ga je een dagje weg naar Ouwehands Dierenpark maar regent het? Geen probleem, de kinderen kunnen zich gemakkelijk een gehele dag vermaken in de overdekte speeljungle. In de tussentijd dat de kinderen aan het klimmen en klauteren zijn kun jij genieten van een drankje. Wil je naar Ouwehands Dierenpark met korting? Kijk eens bij Ouwehands Dierenpark korting.

Ieder weer is geschikt voor een bezoek bij het Ouwehands Dierenpark Rhenen

Je kunt zowel met nat als met droog weer een leuke dag beleven bij Ouwehands Dierenpark. Door de vele binnen verblijven kun je ook met nat weer genieten in Ouwehands Dierenpark. De kinderen kunnen zich uitleven in de Ravotaapia of kom even tot rust in het junglerestaurant. Als het mooi weer is hebben de kinderen de mogelijkheid om te klimmen tussen de dieren in de speeljungle. Je kunt bij Ouwehands Dierenpark korting krijgen op kaartjes voor het park.

Korting aanbieders

Er zijn verschillende aanbieders waarbij je korting kunt krijgen op Ouwehands Dierenpark. Als je lid bent van de Vrienden Loterij krijg je 4 kaartjes gratis. Dat houdt in dat je voor het Ouwehands Dierenpark korting krijgt tot 100%. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *